- Berichten
- 865
Voor kerstavond maak ik PP voor de schoonfamilie, en eerste kerstdag maken we met de hele familie kleine hapjes voor het kerstdiner... nu leek het me een goed idee om van de PP die im waarschijnlijk over heb (ik maak gewoon zeker genoeg ) pasteitjes te mken met PP.
U kom ik nogniet zo 123 een kant en klaar recept hiervoor tegen, ragout wordt traditioneel met kip, kalfsvlees of champions gegeten en niet met varkensvlees..
Nu heb ik al wel eens PP krokettengemaakt en zou ik natuurlijk ook die vulling prima kunnen gebruiken, maarik dacht wellicht hebben mijn mede forum genoten nog wel een idee/tip of link naar een receptje wat ik kan gebruiken.
Ik wil dus zoiest maken:
U kom ik nogniet zo 123 een kant en klaar recept hiervoor tegen, ragout wordt traditioneel met kip, kalfsvlees of champions gegeten en niet met varkensvlees..
Nu heb ik al wel eens PP krokettengemaakt en zou ik natuurlijk ook die vulling prima kunnen gebruiken, maarik dacht wellicht hebben mijn mede forum genoten nog wel een idee/tip of link naar een receptje wat ik kan gebruiken.
Ik wil dus zoiest maken: