- Berichten
- 5.099
Zaterdag wat gefabriceerd in het kader van de fotowedstrijd.
Met wat neusen in boeken en internet is mijn oog gevallen op; Verse pasta met tomaten groentensaus en gevulde beenham.
Lees smakelijk
Focacia
Gemaakt volgens mengverhouding in de pizza bijbel. Topping van rozemarijn, olijfolie en grof zeezout.
Indirect op de Q bij 220 C voor 30 min gebakken. Wordt niet zo mooi bruin als op de GBE/pizzasteen. Who cares.
Verse tagliatella
Pasta gekookt en goed uit laten lekken
Tomaten groentensaus.
Veel(s te veel) groenten gegrild. Tomaat, courgette, paprika, ui, knoflook, aubergine. Dit lekker 30 minuten met voldoende roeren gegrild.
Daarna in de keuken tot een tomatengroentesaus bewerkt met o.a. verse tuinkruiden. (en voor een klein weeshuisje in de diepvries).
Beenham
Beenham gevlinderd en gevuld met verse tuinkruiden, peper, parmezaam, knoflook. Dicht gebonden en laten rusten.
Q op 200 C. Beenham indirect laten garen tot een kern van 64 C. Laatste paar minuten boven de kolen nog een kleurtje gegeven.
Gelijktijdig wat spekjes uit gebakken. Pannetje aan 1 kant omhoog zetten, loopt vet mooi naar de lage zijde.
Opmaak
Tussendoor nog ergens een verdwaalde fles druivensap gevonden.
Pasta in de voorgewarmde skillet en gemengd met de uitgebakken spekjes en besneden bosui.
Daarover een flinke lepel tomatengroenten saus
Afgewerk met de plakken beenham.
Pasta nog ff doorgewarmd in de skillet en gelijk een fotoshoot op de W57
Opeten en drinken
- Foccacia mooi gaar, luchtig en prima smaak.
- Saus lekker gekruid.
- Beenhammetje mooi gaar
- Inhoud wijnfles te klein
- lekkere combi bij elkaar.
Met wat neusen in boeken en internet is mijn oog gevallen op; Verse pasta met tomaten groentensaus en gevulde beenham.
Lees smakelijk
Focacia
Gemaakt volgens mengverhouding in de pizza bijbel. Topping van rozemarijn, olijfolie en grof zeezout.
Indirect op de Q bij 220 C voor 30 min gebakken. Wordt niet zo mooi bruin als op de GBE/pizzasteen. Who cares.
Verse tagliatella
Pasta gekookt en goed uit laten lekken
Tomaten groentensaus.
Veel(s te veel) groenten gegrild. Tomaat, courgette, paprika, ui, knoflook, aubergine. Dit lekker 30 minuten met voldoende roeren gegrild.
Daarna in de keuken tot een tomatengroentesaus bewerkt met o.a. verse tuinkruiden. (en voor een klein weeshuisje in de diepvries).
Beenham
Beenham gevlinderd en gevuld met verse tuinkruiden, peper, parmezaam, knoflook. Dicht gebonden en laten rusten.
Q op 200 C. Beenham indirect laten garen tot een kern van 64 C. Laatste paar minuten boven de kolen nog een kleurtje gegeven.
Gelijktijdig wat spekjes uit gebakken. Pannetje aan 1 kant omhoog zetten, loopt vet mooi naar de lage zijde.
Opmaak
Tussendoor nog ergens een verdwaalde fles druivensap gevonden.
Pasta in de voorgewarmde skillet en gemengd met de uitgebakken spekjes en besneden bosui.
Daarover een flinke lepel tomatengroenten saus
Afgewerk met de plakken beenham.
Pasta nog ff doorgewarmd in de skillet en gelijk een fotoshoot op de W57
Opeten en drinken
- Foccacia mooi gaar, luchtig en prima smaak.
- Saus lekker gekruid.
- Beenhammetje mooi gaar
- Inhoud wijnfles te klein
- lekkere combi bij elkaar.