BasBQ
Beef en Steak

Pasen: Longhaas

 
 
 

SpiKeY

Pitmaster
Berichten
537
Vandaag voor het eerst een stukje Longhaas op de Primo. Mooi stukje vlees zou ik maar zeggen.
IMG_20170416_163454_zpsjwczzjrt.jpg

Primo ingesteld op 125 graden en hier en daar wat stukjes appelhout en roken maar tot een kern van 55 graden.
IMG_20170416_165510_zpscthfktfq.jpg

Na het bereiken van 55 graden even de Primo opstoken naar 200 graden. Vlees op zoutblok en knallen tot het eind. 
IMG_20170416_174941_zps7ihzmj7y.jpg

Het eindresultaat:
IMG_20170416_175113_zpssfes68bq.jpg

IMG_20170416_181329_zpsqy77c20h.jpg


 
Lekker!
 
Rood en sappig... goeie kabouter ook!
 
@Sander: rood en sappig...
Deze vind ik niet goed genoeg om je te verslaan. :)

Even snel met de telefoon wat foto's gemaakt. Naast BBQ doe ik ook aan fotografie, maar al een tijd wat minder.

#Kabouter heb ik gekregen na wat plantjes gekocht te hebben bij de Intratuin. ;)
 
prachtig stuk vlees, mooi bereid ook
 
Yum

Verstuurd vanaf mijn SM-G903F met Tapatalk

 
Terug
Bovenaan Onderaan