- Berichten
- 2.982
Happy New year 
!!
Beetje prutsen op oudjaarsdag. Stukje buikspek in de koffierub gezet. Koffierub, omdat ik dat voor brisket ook goed vindt werken, maar tegelijkertijd een klein experiment, want op een procureursteak is het niet te vreten
.
Omdat het maar een klein stukje was, de bbq op 100 graden gebracht, anders is het te snel klaar.
Iemand deed dit denken aan een panko variant, leuk experiment voor de volgende @Ridevi71
.
Na 3,5 uur met 72 graden ingepakt en verder laten garen tot 85 graden.
Ik moet eerlijk zeggen sat het resultaat er mag wezen. Koffierub gaat prima voor Parijs buikspek, sterker nog.... Dit ga ik vaker doen


.


Beetje prutsen op oudjaarsdag. Stukje buikspek in de koffierub gezet. Koffierub, omdat ik dat voor brisket ook goed vindt werken, maar tegelijkertijd een klein experiment, want op een procureursteak is het niet te vreten


Omdat het maar een klein stukje was, de bbq op 100 graden gebracht, anders is het te snel klaar.
Iemand deed dit denken aan een panko variant, leuk experiment voor de volgende @Ridevi71

Na 3,5 uur met 72 graden ingepakt en verder laten garen tot 85 graden.
Ik moet eerlijk zeggen sat het resultaat er mag wezen. Koffierub gaat prima voor Parijs buikspek, sterker nog.... Dit ga ik vaker doen



