- Berichten
- 2.987
Ik ben niet altijd van plan iets te posten. Vaak staat de Q aan en denk voor het zoveelste stukje buikspek, waarom dan posten...
... Maar als iets te lekker is, dan MOET je het gewoon delen. Al is het alleen maar om het een ander niet te misgunnen.
Parijs buikspek alla Noskos. Niets (of misschien eigenlijk altijd) bijzonder, maar zo ontiegelijk lekker wanneer juist klaar gemaakt.

Nou, dit is versie 2.0.... Nog lekkerder, wanneer je een spit hebt, zou dit de manier moeten zijn voor buikspek en moeten ze je kielhalen wanneer he voor een andere methode kiest.
Simpel... Kruiden met peper, zout en gemalen selderijzaad. Nou had ik dst niet in huis, maar koriander doet het ook prima
.
Opbinden en op 120 graden aan het spit.
Na 3,5 uur.
Dat ziet er toch gewoon geweldig uit...
En zelfs zo'n klein stukje is echt geweldig.
Nogmaals... Buikspek MOET gewoon aan het spit

... Maar als iets te lekker is, dan MOET je het gewoon delen. Al is het alleen maar om het een ander niet te misgunnen.
Parijs buikspek alla Noskos. Niets (of misschien eigenlijk altijd) bijzonder, maar zo ontiegelijk lekker wanneer juist klaar gemaakt.


Nou, dit is versie 2.0.... Nog lekkerder, wanneer je een spit hebt, zou dit de manier moeten zijn voor buikspek en moeten ze je kielhalen wanneer he voor een andere methode kiest.

Simpel... Kruiden met peper, zout en gemalen selderijzaad. Nou had ik dst niet in huis, maar koriander doet het ook prima

Opbinden en op 120 graden aan het spit.
Na 3,5 uur.
Dat ziet er toch gewoon geweldig uit...
En zelfs zo'n klein stukje is echt geweldig.
Nogmaals... Buikspek MOET gewoon aan het spit

