- Berichten
- 2.982
Vorige week was de buikspek Iberico in de aanbieding bij de Hanos, ik dacht dat moet ik eens proberen. 

Zo gezegd, eerst alles geportioneerd, aangezien het anders echt to much is voor mij alleen.
Ik was van plan er Parijs buikspek van te maken. Daarom een mengsel gemaakt van zout, Knoflookpoeder, peper en korianderzaad.
Hierna met wat appelhout en de Q op 110 graden er 3,5 uur niet meer naar omgekeken.
Laatste uurtje de Q op 200 graden en dan konden de krieltjes er daarna ook op.
Half uurtje laten rusten en los




.
Wat vonden we er van: Erg machtig. Het smaakt als dat stukje vet wat tussen een ribeye zit, maar dan heel je vlees
.
Eens bedenken wat ik met de andere stukken ga doen
.


Zo gezegd, eerst alles geportioneerd, aangezien het anders echt to much is voor mij alleen.
Ik was van plan er Parijs buikspek van te maken. Daarom een mengsel gemaakt van zout, Knoflookpoeder, peper en korianderzaad.
Hierna met wat appelhout en de Q op 110 graden er 3,5 uur niet meer naar omgekeken.
Laatste uurtje de Q op 200 graden en dan konden de krieltjes er daarna ook op.
Half uurtje laten rusten en los






Wat vonden we er van: Erg machtig. Het smaakt als dat stukje vet wat tussen een ribeye zit, maar dan heel je vlees


Eens bedenken wat ik met de andere stukken ga doen

Laatst bewerkt: