BasBQ
Beef en Steak

Pancetta tesa

 
 

BertM

Gemarineerd
Berichten
2.217
ajyguzug.jpg

gu4e8a2e.jpg


Pancetta, recept uit het boek Salumi.
Begon zijn transformatie op 7 maart.
Gemaakt van bonte Bentheimer.
 
Ziet er in ieder geval heerlijk uit!
 
ziet er lekker uit
 
Ik wil proeven!! :D
 
dat ziet er goed uit zeg!
 
Wow!
 
Bert hier zou een badge voor moeten komen! :D ziet er prima uit. Mooie kleur, jammer dat je foto's niet kunt proeven haha...
Heb je het vlees bij een slagerij gehaald?
 
Boel, heb het idd bij een slager weg, die in Duitsland de varkens zelf houdt.
www.slagerijdefeijter.nl
Ben erachter dat wanneer je commercieel gekweekte varkens gebruikt, de kwaliteit beduidend minder is.
En er is  niets zo erg dan 2 maanden wachten en niet tevreden te zijn met het resultaat!
 
Terug
Bovenaan Onderaan