Maar heb geen idee waar te beginnen.
Alle draadjes die ik lees over het roken van zalm gaat over die heerlijk grote moten.
Nu heb ik ff tijdelijk niet het budget om zo'n flap te kopen.
Ik heb wel 4 smalle moten van een cm of 3 a 4 liggen die ik binnenkort wil pekelen en warm roken. (zonder vel)...
Is dat te doen en hoe zit het dan met tijden en pekelen?
Is dit wel de moeite want zijn die niet veel sneller klaar dan zo'n grote moot?
Zeg maar deze in de lengte door de helft
Alle draadjes die ik lees over het roken van zalm gaat over die heerlijk grote moten.
Nu heb ik ff tijdelijk niet het budget om zo'n flap te kopen.
Ik heb wel 4 smalle moten van een cm of 3 a 4 liggen die ik binnenkort wil pekelen en warm roken. (zonder vel)...
Is dat te doen en hoe zit het dan met tijden en pekelen?
Is dit wel de moeite want zijn die niet veel sneller klaar dan zo'n grote moot?
Zeg maar deze in de lengte door de helft