- Berichten
- 284
Deze wilde ik nog even met jullie delen... niet heel veel foto's alleen...
Flinke homp lam gehaald bij de lokale slager, welke al gemarineerd was. (olijfolie, tijm, oregano, sinaasappel).
Voor het eerst in m'n leven klaargemaakt op een gas bbq, toch niet echt mijn ding om heel eerlijk te zijn (zie verbrande plekken op de 2de foto).
Ik heb de stukken eerst dicht geschroeid en daarna ongeveer 35-40 minuten op 140 graden laten garen.


Al met al goed gelukt en smaakte heerlijk!
Flinke homp lam gehaald bij de lokale slager, welke al gemarineerd was. (olijfolie, tijm, oregano, sinaasappel).
Voor het eerst in m'n leven klaargemaakt op een gas bbq, toch niet echt mijn ding om heel eerlijk te zijn (zie verbrande plekken op de 2de foto).
Ik heb de stukken eerst dicht geschroeid en daarna ongeveer 35-40 minuten op 140 graden laten garen.


Al met al goed gelukt en smaakte heerlijk!