Knuppel hoenderhok:
Ik begrijp service en kwaliteit. Van dat laatste ben ik altijd het meest gecharmeerd. In mij kleding,auto's , gereedschap, sport spullen of wat dan ook. Vaak krijg ik te horen, oh als Jeroen het heeft is het vast iets met een merkje. Ik koop niet voor het merkje maar omdat sommige dingen van bepaalde merken voor mij al jaren bewezen hebben dat het om kwaliteit gaat. Ik koop dus geen Gukkie omdat het. Mode is....
Echter hoe vaak ik hier niet de blindelings volg reacties zie van kwaliteit en service mbt Weber, vind ik soms tja, misschien iets te gemakkelijk?
Je kunt pas spreken van goede service als je meerdere keren een failure gehad hebt en dat dat goed opgelost is. En kwaliteit pas beoordelen als je vergelijkende materialen of producten gehad hebt over een langere periode.
Ik kan alleen maar na een jaar zeggen dat mij outdoor chef ZWITSERSE kwaliteit biedt en voor die tig keer per jaar erg goed is. Mits je je spul maar onderhoud en netjes onder een, in mijn geval, Weber hoes weg stopt.
En dat mij. 40cm diameter te klein is voor indirect zelfs met zijn drie?n. Dus minimaal 47 cm.
Ik denk wel dat ik een Weber ga kopen als vervanging van mijn outdoor. Niet omdat iedereen weber neemt voor service en kwaliteit, want die si goed en voor mijn gebruik waarschijnlijk outdoorchef ook goed genoeg, maar om het volgende.
VERKRIJGBAARHEID van de BBQ of de accessoires.
Namelijk uitbreidingen daar heeft webEr er meer van. En barbecook spul is dan wel vele malen goedkoper maar ook velen malen slechter. Echter door de Weber hegemonie, houden leveranciers voornamelijk alles van Weber op voorraad. En dus als je outdoorchef koopt, zul je vaak iets moeten bestellen ipv direct kunnen afnemen. En dat zal je net verkeerd uitkomen in het weekend.
Ik ben dus niet tegen Weber of de kwaliteit. Maar vind sommige wel standaard reageren, terwijl ze hun eerste Weber nog gebruiken.
Maar alleen al de drie branders vs de twee branders zouden voor mij de doorslag geven in het gebruik.