BasBQ
Beef en Steak

Ossobuco, Jappert bedankt

 
 
 
 
 

Ewald

Administrator
Forumleiding
Berichten
5.122
Gisteren Ossobuco gemaakt naar aanleiding van het recept van Jappert, hier en daar een kleine aanpassing
onder andere vergeleken met het recept van onze Belgische vriend Jeroen Meus, onder andere de groentjes zeer fijn gesneden zodat de smaken beter naar elkaar toekomen, Jet heeft in het draadje van Jappert nog wat aanpassingen vermeld.
http://www.bbqgenootschap.nl/forum/nederlandse-ovens/ossobuco/

De Gremolata als topping! vonden wij geweldig, maar met mate gebruikt want het is zeer krachtig van smaak.
Heerlijk gegeten deze blijft in ons receptenboek als een van de lekkerste stoofschotels!
Gegeten met Gnocchi

DSC_5695_zps970619f7.jpg


DSC_5698_zps865444f2.jpg


DSC_5700_zps1a6386a2.jpg


DSC_5705_zps02a11797.jpg


DSC_5706_zps77d1626e.jpg


DSC_5712_zpsc7dc264b.jpg


DSC_5713_zpscce1f45a.jpg


DSC_5715_zpse145889a.jpg


DSC_5719_zps8d26cf3c.jpg


DSC_5722_zps59bcba49.jpg


DSC_5723_zps6ce13188.jpg


DSC_5725_zpsb469a52e.jpg


DSC_5726_zps96e163b8.jpg


DSC_5727_zps81aec538.jpg


DSC_5731_zpse8822972.jpg
 
Top Ewald! Volgende keer als het niet regent ga ik hem ook op de Primo maken zodat ik idd eerst de schenkels aan grill. Toen ik hem maakte kreeg ik niet genoeg warmte in de pan voor een mooie karamelisatie. Dit en de traditionele Rag? Bolognese staan in mijn top 3. Die wordt compleet gemaakt door Stoofvlees met Friet en zelf geklopte mayo....
 
Erg mooie foto rapportage!
 
Heerlijk en mooie foto's !
 
lekker gerecht denk ik zomaar  ;)
 
Terug
Bovenaan Onderaan