Beste BBQ-collega's,
ik heb regelmatig last van opstijgende asresten bij mijn grill-sessies.
zeker als er 'vettig' vlees op ligt, direct boven de briketten (gebruik momenteel flammy, maar ook met andere merken 't geval), krijg ik as op de onderkant van 't vlees.
Het vet drupt op de kolen, 'spat' en er komt as naar boven gevlogen door de hitte.
Herkenbaar voor sommigen onder jullie?
erg vervelend...
wat kan ik er tegen doen?
groeten,
ik heb regelmatig last van opstijgende asresten bij mijn grill-sessies.
zeker als er 'vettig' vlees op ligt, direct boven de briketten (gebruik momenteel flammy, maar ook met andere merken 't geval), krijg ik as op de onderkant van 't vlees.
Het vet drupt op de kolen, 'spat' en er komt as naar boven gevlogen door de hitte.
Herkenbaar voor sommigen onder jullie?
erg vervelend...
wat kan ik er tegen doen?
groeten,