- Berichten
- 906
Hallo BBQ genoten,
Zondag wil ik hachee gaan maken op de Masterbuilt. Nu weet ik alleen niet precies hoe ik de opstelling van de kamado moet maken. Ik heb een D&C systeem en een Le Creuset geëmailleerde gietijzeren pan.
Mijn idee was om het vlees eerst in de pan (zonder deksel) boven direct vuur aan te bakken, vergezeld door wat rookhout snippers/pallets (eik, whisky of hickory) voor de echte BBQ smaak.
Zodra de stoof aan de pruttel gebracht is, had ik bedacht om het rekje met de pan (met deksel) op een hoger niveau te hangen en de deflector te plaatsen. Welke (dome) temperatuur is ideaal voor het stoven?
Klopt mijn gedachte? Of hebben jullie nog tips?
Zondag wil ik hachee gaan maken op de Masterbuilt. Nu weet ik alleen niet precies hoe ik de opstelling van de kamado moet maken. Ik heb een D&C systeem en een Le Creuset geëmailleerde gietijzeren pan.
Mijn idee was om het vlees eerst in de pan (zonder deksel) boven direct vuur aan te bakken, vergezeld door wat rookhout snippers/pallets (eik, whisky of hickory) voor de echte BBQ smaak.
Zodra de stoof aan de pruttel gebracht is, had ik bedacht om het rekje met de pan (met deksel) op een hoger niveau te hangen en de deflector te plaatsen. Welke (dome) temperatuur is ideaal voor het stoven?
Klopt mijn gedachte? Of hebben jullie nog tips?