- Berichten
- 46
Vandaag vroeg opgestaan om de HeaterMeter die ik begin deze week heb ontvangen in gebruik te nemen.
Gisterenavond 2,7 kg procureur ge?njecteerd en gerubd en vervolgens een nachtje in een sealzak in de koelkast laten intrekken.
Deze ochtend vroeg uit de veren om m?n nieuwe HeaterMeter aan te sluiten op m?n eitje.
Rookhoutje toegevoegd en toen was het tijd om Knorretje kennis te laten maken met de warmte van de BBQ.
Een uurtje of 5 later de glaze aangebracht.
Weer 2 uurtjes geduld gehad en naar het scherm van m?n tablet zitten turen, het beestje in de aluminiumfolie gepakt en weer terug op het rooster.
De temperatuur begint eindelijk weer te stijgen en heeft nu inmiddels de 77 graden bereikt.
Nog even geduld dus
Na precies 12 uur klaar om aan te vallen!
Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk
Gisterenavond 2,7 kg procureur ge?njecteerd en gerubd en vervolgens een nachtje in een sealzak in de koelkast laten intrekken.



Deze ochtend vroeg uit de veren om m?n nieuwe HeaterMeter aan te sluiten op m?n eitje.


Rookhoutje toegevoegd en toen was het tijd om Knorretje kennis te laten maken met de warmte van de BBQ.

Een uurtje of 5 later de glaze aangebracht.

Weer 2 uurtjes geduld gehad en naar het scherm van m?n tablet zitten turen, het beestje in de aluminiumfolie gepakt en weer terug op het rooster.
De temperatuur begint eindelijk weer te stijgen en heeft nu inmiddels de 77 graden bereikt.
Nog even geduld dus


Na precies 12 uur klaar om aan te vallen!




Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk