BasBQ
Beef en Steak

Op 2 manieren zalm

 
 
 

Kevintuyp

Pitmaster
Berichten
520
Moest voor me schoonouders koken en me schoonvader eet bijna geen vlees dus me eigen maar eens gewaagd aan een zalmpje. De helft van de zalm eerst gepekeld en daarna gerookt met een blokje beukenhout. Dan andere helft op een cederhouten plankje met dille roomsaus (recept gezien van nasq). Met daarbij stokbrood met eigen gemaakte kruidenboter en wat groente. Plaatje erbij 😎

188D3EBA-D63C-42A0-8674-E5FB93828A25.jpeg


4E7703C3-72F9-41DA-AA2F-B85F9E9F6FF2.jpeg


6B40AF1C-2E6C-4256-A892-D97D3CD19C12.jpeg


75851625-F15C-4CB3-88BD-F5654295DFB9.jpeg


7F2B5E2B-EA68-45D5-B10E-1EB6D4EF13E1.jpeg


503049FC-2763-40F7-9B11-7319E218B118.jpeg
 
Lekker hoor!
 
Lekker 😋.
Moet nodig ook weer eens maken .
Welke variant vond je het lekkerste?
 
Ik de gepekelde en daarna gerookte. Me schoonvader degene van het cederhouten plankje haha. Gepekelde was zachter naar mijn idee
 
  • Leuk
Waarderingen: Rdj
Ik de gepekelde en daarna gerookte. Me schoonvader degene van het cederhouten plankje haha. Gepekelde was zachter naar mijn idee
😅smaken verschillen
 
Dat ziet er erg lekker uit. Schoonvader zal een blij en voldaan man zijn geweest.
 
Terug
Bovenaan Onderaan