Beef en Steak

Oosterse shortribs

 
 
 

derkzz

Pitmaster
Berichten
675
Hoi hoi..
Deze keer oosterse shortribs

20230212_082631.jpg


Deze kwam van bijmer..stukje minder dooraderd dan gehoopt..

Ondertussen een teriyaki sausje gemaakt.

20230212_090030.jpg


Daar ligt die dan..

20230212_113827.jpg


Bij een graadje of 78 zat de rook er mooi op..

20230212_130207.jpg


Ondertussen een teriyaki lakkie gegeven..

20230212_133236.jpg


Inpakken...

20230212_164218.jpg


Ondertussen wat groenten wokken.

20230212_173818.jpg


Dan hier het bordje..

20230212_180540.jpg


20230212_180612.jpg


Lekker gegeten..smaak was top.. de ribs helaas alweer droog.. dus dit was de laatste keer van bijmer

Bedankt voor het lezen
 
Altijd zonde als het vlees droog is.
Wel een heel mooi opgemaakt bordje.
Maar gelukkig lekker gegeten.(y)
 
Dat is een mooi bordje.
Had graag een vorkje meegepikt!
 
Wat jammer dat het vlees droog was, het ziet er erg desondanks erg lekker uit!
 
Zonde dat het zo droog is geworden…

Ik bestel ook wel eens bij beimer maar nog geen slechte ervaringen met hun gehad
(Alleen ossehaas, procureur en rib-eye gekocht)…

Wel mooi bord geworden 👍🏻
 
Lekker, maar idd jammer van droog. Ik heb tot nu toe 3 x shortribs gemaakt.
1 x met Belgisch Witblauw wat uiteraard niet anders kan dan droog worden. Dan van Wagyu wat superheerlijk, mals en sappig was. Laatste keer was van 'Ierse' van Beef & Steak. Deze waren ook al wat naar de drogere kant. Voor mij voortaan enkel nog Wagyu als ik ze kan vast krijgen.
 
Jammer dat ze droog waren.
Het bordje ziet er wel lekker uit.

Ik had laatste short ribs van bbquality.
Die vond ik prima.
 
Het ziet er heerlijk uit, wel jammer dat het vlees droog uitvalt.
Zou injecteren misschien helpen, of zit er gewoon onvoldoende vet in het vlees?
 
Zonde om te horen dat ze droog zijn. Ze zien er ogenschijnlijk goed uit. Misschien ergens anders shortribs vandaan halen want ze zijn te lekker om niet te maken.
 
Terug
Bovenaan Onderaan