Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Plaats hier alleen je foto's van International Bacon weekend 2023. ( 16 en 17 september 2023!!!) - Plaats je resultaat AUB in 1 bericht, mocht je nog foto's willen toevoegen dan graag je bericht aanpassen en geen nieuw bericht starten. - Dus mocht je in aanmerking willen komen voor de...
Ik heb zo ongeveer het recept van BBQ Junkie gebruikt, zie onderstaand.
De kern temperatuur liep echter sneller op dan in het recept omschreven, dus ik heb geprobeerd de omgevingstemperatuur wat te temperen en ben door gegaan tot ca. 75-80 gr.C kerntemperatuur.
Buikspek leent zich uitstekent voor een low & slow bereiding op de BBQ en combineert perfect met Oosterse smaken. Dit Oosters Buikspek wil je dus proeven!
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.