BasBQ
Beef en Steak

Oosters buikspek op Baconday !

 
 
 
 

Freek

Vuurmaker
Berichten
87
Vandaag lekker oosters buikspek klaar gemaakt. Heerlijk mals en wat over is gaat de komende dagen op de boterham 😋

IMG_0213.jpeg


IMG_0214.jpeg
 
Ziet er heerlijk juicy uit! 😋
 
Mooi stukje, dat worden lekkere boterhammen
 
Dat ziet er heerlijk uit!
 
@Freek Vergeet niet je baconday resultaat in het juiste topic te plaatsen ;)

 
Ik heb zo ongeveer het recept van BBQ Junkie gebruikt, zie onderstaand.
De kern temperatuur liep echter sneller op dan in het recept omschreven, dus ik heb geprobeerd de omgevingstemperatuur wat te temperen en ben door gegaan tot ca. 75-80 gr.C kerntemperatuur.

 
Op dit moment ook buikspek volgens hetzelfde recept aan maken en ervaar ook dat de kern temp. Sneller oploopt kan dus geen kwaad om een iets hogere kern temperatuur aan te houden . Dank voor de tip 😀
 
Terug
Bovenaan Onderaan