- Berichten
- 572
Hallo allemaal,
sinds kort ben ik in het bezit van een Ooni koda 12.
pizza maken gaat aardig maar ik meet geen 500c graden op de steen zoals ik vaak lees op internet. Merk ook aardig wat verschil in de steen voor of achter bij de vlammen, wat misschien wel ook logisch is.
ik meet ongeveer 300c en voor soms maar 200c.
Kan dit met het weer te maken hebben? Gisteren was het ongeveer 5c buiten.
heb de oven aangezet en na ongeveer 20 minuten gaan bakken. Daarna pizza gegeten en oven aan laten staan. Volgende pizza gemaakt. Dus hij heeft aardig de tijd gehad om op te warmen.
Bedenk me nu ook dat ik de thermometer wellicht wat dichter bij moet houden maar 400c graden heb ik zoals ik het nu doe nog niet gemeten.
pizza‘ s maken gaat wel aardig maar moet ze wel langer er in hebben en daarom ook sneller dan 20 seconden draaien en vaker.
op internet heb ik een pizza oven gezien van tarrington met twee branders, zou dit niet beter zijn?
sinds kort ben ik in het bezit van een Ooni koda 12.
pizza maken gaat aardig maar ik meet geen 500c graden op de steen zoals ik vaak lees op internet. Merk ook aardig wat verschil in de steen voor of achter bij de vlammen, wat misschien wel ook logisch is.
ik meet ongeveer 300c en voor soms maar 200c.
Kan dit met het weer te maken hebben? Gisteren was het ongeveer 5c buiten.
heb de oven aangezet en na ongeveer 20 minuten gaan bakken. Daarna pizza gegeten en oven aan laten staan. Volgende pizza gemaakt. Dus hij heeft aardig de tijd gehad om op te warmen.
Bedenk me nu ook dat ik de thermometer wellicht wat dichter bij moet houden maar 400c graden heb ik zoals ik het nu doe nog niet gemeten.
pizza‘ s maken gaat wel aardig maar moet ze wel langer er in hebben en daarom ook sneller dan 20 seconden draaien en vaker.
op internet heb ik een pizza oven gezien van tarrington met twee branders, zou dit niet beter zijn?