BasBQ
Beef en Steak

Ook sucade

Abraham

Pitmaster
 
 
 
 
Berichten
919
Een tijdje geleden "gewone" sucade geprobeerd. Was lekker,maar niet overdreven.
Vandaag dan toch de USA versie, volgens recept van noskos.
204de5f2.jpg


Begon met 2 kg
a11ed74c.jpg


en houd na opereren 1370 gram over. Moet ik nog wat op oefenen...
5472d647.jpg

Komt dan ongeveer op ? 15,- / kg schoon.

Voor de cola/ketjap marinade
9a0e8ba9.jpg


en er na
a3f74485.jpg


Ikea-startertje gaat goed op de gasser
6228051b.jpg


3:30 minuten per kant. De volgende keer, als de gietijzeren roosters er zijn, m?t grillmarks
9a6c9073.jpg


Na 10  minuten rusten onder folie precies de garing die we wilden (sorry, slechte pic)
445bd56b.jpg


Met gebakkken aardappeltjes, wortels en sugarsnaps, en een boarddressing a la APL... Heerlijk!
624f3d93.jpg

Dit was z? veel lekkerder dan de gewone sukade die ik eerder geprobeerd heb...
Ik ben nu een van de laatsten die het eindelijk doorheeft, maar tjonge, wat verrassend!
Hiermee ga ik zeker nog wat vrienden verbaasd doen staan!



 

Boldeagle

Gerijpt
 
 
 
 
 
Berichten
4.066
Lekker hoor, ikzelf ben nog later ik moet deze ook nog van de todo lijst af Q-en  :p
 

noskos

Administrator
Forumleiding
 
 
 
 
 
 
Berichten
11.691
Lekker hoor!!
 

Leo

Forum Meubilair
 
 
 
Berichten
11.363
leuk om dat te horen, je moet het misschien wel eerst zelf geproeft e ervaren hebben om er over mee te kunnen praten, maar het is o zo lekker
 
Bovenaan Onderaan