Beef en Steak

Ook nieuw hier

Bullyleo

Tondelzoeker
Berichten
1
Goedemiddag, mijn naam is Leo en kom mij even voorstellen. Ben al een paar jaartjes aan het BBQ-en, op de camping met een portable lavastenen gasbbq, thuis op een ouderwets Weber bolletje begonnen, daarna een grote Weber gasbbq met veel plezier gebruikt. Nu inmiddels aangestoken met het kamado-virus met twee "eitjes", de Grill Guru Compact en als uitbreiding nu een HoCooker 22" kamado. Er staat nu nog een pelletsmoker op mijn verlanglijstje.
Ik ben al driftig aan het experimenteren met verschillende bereidingen, ben benieuwd wat ik hier op kan steken! Ik sta voor een grote uitdaging, binnenkort voor 50 man een bbq verzorgen. Daar kan ik nog wel wat advies bij gebruiken.
 
Welkom, pulled pork en spareribs doen het hier altijd goed in grotere groepen. Voordeel van spareribs is dat die met de 3-2-1 methode eigenlijk altijd goed zijn. Pulled pork vergt iets meer planning, om die optijd klaar te hebben. Ben persoonlijk wel van het inpakken in aluminium folie bij de 70 graden. In mijn geval is het vlees dan als hij klaar is toch altijd iets minder droog (kan natuurlijk ook het ontbreken van skills zijn, mijnerzijds).
 
Welkom bij het genootschap
Wat is de uitdaging, is 50 niet genoeg? Vrijwilligers zat die mee willen eten hoor 😁

Succes
 
Hoi Leo,
welkom bij het Genootschap
 
Terug
Bovenaan Onderaan