BasBQ
Beef en Steak

Ook maar even voorstellen.

R

Rebo

Gast
Ik ben dus Rene, en heb net als de rest een redelijke passie voor de bbq. Ben er nu een jaartje of 3 wat intensiever mee bezig en las hiervoor ook op dat andere forum al een tijdje mee. Heb op dit moment een -goed gebruikte- Weber OTP 57 staan;

Weber57OTP.jpg


Daarnaast heb ik sinds een jaartje ook nog een Offset smoker;

Offset.jpg
Offset2.jpg


en sinds dit voorjaar staat er ook nog een WGA'tje voor de kleine trek( zonder foto's)..


Naast het BBQ'en verdeel ik de rest van mijn tijd tussen gezin (vrouw + 2 kids) , duiken en paardrijden.

/Rene
 
Hoi Rene,

Van harte welkom bij het Genootschap!
 
Hoi Rene, welkom hier
 
Ha Rene, welkom hier!
 
Hey Rene, van harte welkom hier  :D
 
welkom Rene!
 
Welkom en veel plezier Ren?!
 
Hoi naamgenoot, welkom. De eerste foto's zien er al top uit.
 
hallo Ren?, van harte welkom bij ons Genootschap!
 
Een warm welkom Rene.

leuk te zien dat je ook gebruik maakt van een houtgestookte offset.

Deze is ook hier heel favoriet, en op beukenhout gestookt.
 
Hoi Rene en welkom op dit forum!

 
hoi Rene,
welkom bij dit edele genootschap
 
Teddo zei:
Een warm welkom Rene.

leuk te zien dat je ook gebruik maakt van een houtgestookte offset.

Deze is ook hier heel favoriet, en op beukenhout gestookt.

Ik gebruik doorgaans gewoon ovengedroogd haardhout (? 5,00 euro per 8 kilo bij de makro), hij is mij iets te inefficient om met duur hout te stoken. Laatste sessie (van 14:00 tot 20:00) is er ruim 20 kilo hout doorheen gegaan... ( plus een 2 blokken hickory voor de rook momenten)

Maar wie weet bestel ik eerdaags eens een paar doosjes beuken..
 
Terug
Bovenaan Onderaan