Met al die porchetta's die ik langs zag komen kon ik het niet laten er ook maar eens een te proberen.
Ik heb er voor gekozen om hem met procureur te maken.
Procureur open gesneden tot een mooie lap.
Gekruid met zout peper en verse italiaanse kruiden, knoflook en ui. En het eerste gedeelte belegd met mortedella en het tweede met plakjes rookspek.
Bij de mortadella begonnen met rollen naar het spek toe. Zo heb ik straks in iedere plak wat mortadella en rookspek. Staat nu in de koelkast te wachten tot hij morgen op de Q gaat.
Ik heb er voor gekozen om hem met procureur te maken.
Procureur open gesneden tot een mooie lap.
Gekruid met zout peper en verse italiaanse kruiden, knoflook en ui. En het eerste gedeelte belegd met mortedella en het tweede met plakjes rookspek.
Bij de mortadella begonnen met rollen naar het spek toe. Zo heb ik straks in iedere plak wat mortadella en rookspek. Staat nu in de koelkast te wachten tot hij morgen op de Q gaat.