- Berichten
- 454
Hallo iedereen,
Wim is de naam, aka "Kurre", wat in het lokale dialect staat voor... euh... zwijn
Ik ben 35 jaar en sinds afgelopen lente in het bezit van een groene Weber OTP 57cm. Daarmee ging ik vooral op de directe methode aan de slag (brochetten, chipolata's, enz...). Op het internet vond ik toen info over low & slow BBQ en ging meteen aan het experimenteren. Gevolg : enkele maanden geleden is er een WSM47 bijgekomen...
Ik amuseer me rot met beide Webers en het uitproberen van allerhande recepten en technieken en hoop hier op dit forum een hele hoop ervaringen te kunnen uitwisselen met de andere leden.
oink oink
Kurre
Wim is de naam, aka "Kurre", wat in het lokale dialect staat voor... euh... zwijn

Ik ben 35 jaar en sinds afgelopen lente in het bezit van een groene Weber OTP 57cm. Daarmee ging ik vooral op de directe methode aan de slag (brochetten, chipolata's, enz...). Op het internet vond ik toen info over low & slow BBQ en ging meteen aan het experimenteren. Gevolg : enkele maanden geleden is er een WSM47 bijgekomen...
Ik amuseer me rot met beide Webers en het uitproberen van allerhande recepten en technieken en hoop hier op dit forum een hele hoop ervaringen te kunnen uitwisselen met de andere leden.
oink oink
Kurre