BasBQ
Beef en Steak

Ook een poging tot Pulled Pork

 
 

PokerPiPs

Tondelzoeker
Berichten
20
Morgen gaat het gebeuren. Vorige week was de procureur in de aanbieding bij de Sligro.

Een deel gebruikt voor de Babi Pangang vorige week, wat overigens ook een succes was,de resterende 1.3 kg
gaat een pulled pork worden.

Voorbereiding is getroffen, geinjecteerd volgens het wedstrijd recept van noskos, daarna gerubd. Daarna weer
rapido de koeling in.





Wordt vervolgd...

Grtz. Marcel
 
spannend hoor
 
Succes vandaag!
 
Succes, ik ben er nog steeds niet over uit wat ik nou lekkerder vind, een broodje verse PP of PP gebruiken als basis voor verschillende gerechten, ach PP is altijd lekker  :D
 
Het is een luxe probleem hahaha
 
En de 74 graden aangetikt.

In de glaze en op naar de 88 graden.

Kippetjes hebben intussen de grill alweer verlaten en zijn op hun eindbestemming aangekomen.  :)

 
En het resultaat, een lekkere bak pulled pork.



Moeten nog wel een paar dingetjes verbeterd worden imo, de bark moet donkerder en het eindresultaat moet
ook sappiger kunnen.

Al met al toch wel redelijk tevreden voor een eerste keer.

thnx 4 watching and comments.

grtz, Marcel
 
Onder in de bak ligt toch wel vocht als ik het goed zie.
Wanneer je hem wat fijner pull, kun je het vocht dat in je zilverfolie zit er weer prima doorheen mengen.
Bovendien bevat dit meestal ook veel kruiden wat de smaak weer ten goede komt.
 
Wat Bert zegt +1, en gefeliciteerd met je knor.
 
Bert zei:
Onder in de bak ligt toch wel vocht als ik het goed zie.
Wanneer je hem wat fijner pull, kun je het vocht dat in je zilverfolie zit er weer prima doorheen mengen.
Bovendien bevat dit meestal ook veel kruiden wat de smaak weer ten goede komt.

Dat klopt Bert, alleen dat was al de eindsaus, het vocht wat in de folie zat, dat was nog geen theelepel
ik had wel een btje meer verwacht.

Thnx voor de knor  :)
 
Ziet er goed uit, gefeliciteerd met je Knorretje.
 
En gefeliciteerd met KNOR, nu op naar de grote drie!!!
 
Terug
Bovenaan Onderaan