BasBQ
Beef en Steak

Ook een keer Moink Balls proberen.

 

Ber25069

Pitmaster
Berichten
718
Moink Balls gemaakt ongeveer volgens dit recept.
Flink door elkaar gegooid en gekneed met mijn blote handen en balletjes van gemaakt en in de rub gezet.
Toen het spek erom heen gemaakt.
BBQ aan op 120 graden.
De balletjes erop en met 60 graden zag het er ongeveer zo uit.
Toen er uit gehaald en ingesmeerd met een lekker sausje ,alles op een bakje gegooid en weer in de BBq.
toen verder verwarmt naar 70 graden en toen zag het er best lekker uit.
Het was ook heel lekker moet ik zeggen ,alleen waren ze een beetje droog geworden ,dat kwam denk ik door dat de temperatuur op ging lopen ,en ik kon het niet stoppen ,het werd 150 graden het laatste half uur ,en dit komt ook omdat het nog een beetje nieuw is voor mij .
Verder is het eigenlijk net zo,n verhaal als wat iedereen hier plaatst als hij Moink Balls maakt.
Misschien nog leuke tips voor verbetering.

Groet Peter.

DSCN6336.JPG


DSCN6335.JPG


DSCN6337.JPG


DSCN6338.JPG


DSCN6339.JPG


DSCN6340.JPG


DSCN6342.JPG
 
Die ballen van jou durf ik wel aan te pakken en in de mond te nemen.
Ziet er goed uit. Hier weer te lang geleden dat ik MOINK's gemaakt heb.
 
Terug
Bovenaan Onderaan