Hallo allemaal,
Ik heb nu al en paar keer hier op het forum gekeken. Echt heel leuk en mooie en goede info dus maar besloten om mijn steentje bij te dragen.
Ik ben al van jongs af aan altijd geintresseerd geweest in koken.
Sinds ik borsthaar heb, ben ik steeds vaker bij gloeiend houtskool gaan staan.
Na vele jaren achter open bbq's, ben ik aandringen van mijn vrouw eens gaan kijken naar een kamado.
We hebben toen een Grill Guru gekocht. Inmiddels hebben we die ingeruild voor een Bastard.
Sinds de aanschaf van de kamado is ons enthousiastme voor bbq en koken weer enorm toegenomen.
Naast de Bastard large hebben we nog een Grill Guru compact en een rookoven.
Verder maak ik graag mooie en lekkere gerechten, van kruiden karamel bij de gerookte zalm tot mooie grote vlees stukken direct op de kolen. Het maakt me niet uit als het maar mooi en lekker is.
JV
Ik heb nu al en paar keer hier op het forum gekeken. Echt heel leuk en mooie en goede info dus maar besloten om mijn steentje bij te dragen.
Ik ben al van jongs af aan altijd geintresseerd geweest in koken.
Sinds ik borsthaar heb, ben ik steeds vaker bij gloeiend houtskool gaan staan.
Na vele jaren achter open bbq's, ben ik aandringen van mijn vrouw eens gaan kijken naar een kamado.
We hebben toen een Grill Guru gekocht. Inmiddels hebben we die ingeruild voor een Bastard.
Sinds de aanschaf van de kamado is ons enthousiastme voor bbq en koken weer enorm toegenomen.
Naast de Bastard large hebben we nog een Grill Guru compact en een rookoven.
Verder maak ik graag mooie en lekkere gerechten, van kruiden karamel bij de gerookte zalm tot mooie grote vlees stukken direct op de kolen. Het maakt me niet uit als het maar mooi en lekker is.
JV