Beef en Steak

ook aan de rode poon

  • Onderwerp starter Onderwerp starter Leo
  • Startdatum Startdatum
Mooie run ! Zeker een leuk en lekker visje om te maken ! (en ook niet zo heel duur...)
 
hoe lang hebben ze er nou precies opgelegen? Hoe kan je zien of ze goed zijn?
 
Eddeped zei:
hoe lang hebben ze er nou precies opgelegen? Hoe kan je zien of ze goed zijn?

ik heb ze tot een kern temperatuur van 65 gr C gerookt, was ie wel een paar uur mee bezig.
had de WSM op een temperatuur van 75 gr staan
 
Ik zie dat je folie onder de vis hebt liggen. Dat is om de boel schoon te houden neem ik aan...?
Ligt het folie op het onderste rooster?
J
 
Mooi werk Leo!

Jesse, de folie zit om de waterpan, Leo gebruikt een pit controller in z'n WSM en dan gebruik je geen water in de waterpan maar stop je proppen aluminiumfolie in de waterpan die je vervolgens afdekt met aluminiumfolie om het makkelijk schoon te maken.
 
Leo zei:
Eddeped zei:
hoe lang hebben ze er nou precies opgelegen? Hoe kan je zien of ze goed zijn?

ik heb ze tot een kern temperatuur van 65 gr C gerookt, was ie wel een paar uur mee bezig.
had de WSM op een temperatuur van 75 gr staan
morgen misschien maar eens naar de Rotterdamse Markt, kijken voor wat makreel en poon. Mooi project voor de zondag.
 
Terug
Bovenaan Onderaan