Pulled Beef
Na de geweldige reportage van Frits moest en zou dit van mijn immer langer wordende todo lijst af, dus daar gaattie;
Een mooi stuk onderrib bij de slager gehaald. Aan de prijs te zien vermoed ik dat dit een rund was die met goud, mirre en wierook gevoerd is geweest, volgende keer maar weer bij de makro shoppen. Gisteravond heb ik het vlees ge?njecteerd en voor de eerst maal gerubt. Vanochtend vlak voordat hij op de Primo ging heb ik het vlees nog een keer licht gerubt.
Nu eerst maar eens een uurtje of vier roken op 110C met een paar handjes Pecan rookhout.
De rub komt van de blog van Dennis en het recept voor de injectievloeistof (eigenlijk voor brisket) komt van het grote interweb.
Don't touch that dial folks....
Na de geweldige reportage van Frits moest en zou dit van mijn immer langer wordende todo lijst af, dus daar gaattie;
Een mooi stuk onderrib bij de slager gehaald. Aan de prijs te zien vermoed ik dat dit een rund was die met goud, mirre en wierook gevoerd is geweest, volgende keer maar weer bij de makro shoppen. Gisteravond heb ik het vlees ge?njecteerd en voor de eerst maal gerubt. Vanochtend vlak voordat hij op de Primo ging heb ik het vlees nog een keer licht gerubt.
Nu eerst maar eens een uurtje of vier roken op 110C met een paar handjes Pecan rookhout.
De rub komt van de blog van Dennis en het recept voor de injectievloeistof (eigenlijk voor brisket) komt van het grote interweb.
Don't touch that dial folks....