- Berichten
- 2.598
Wij eten hier geregeld kalfsspareribs. Deze hebben natuurlijk ook een vlies die je liever wilt verwijderen.
Nu heb ik vele filmpjes gekeken en sinds het begin gaat me dit eigenlijk goed af. Echter merk ik dat er toch een soort vlies achter blijft? Dit zie ik ook op de filmpjes terug. Deze kan ik niet geheel verwijderen omdat het heel erg vast zit. Na een 3-2-1 sessie is die aardig taai en kan je dit niet eten. Nu heb ik gisteren toch een poging gedaan om deze te verwijderen en het vlees komt dan behoorlijk gehavend geheel bloot te liggen.
Mijn vraag is dus hoe het er bij jullie uit ziet. Trek je werkelijk alles eraf zodat je aan twee zijdes vlees hebt? Of blijft er altijd een soort vlies achter?
Ter voorbeeld hoe de ribbels er na het ontvliezen bij mij uitzien. (Persoon op de foto heeft het vlies al verwijderd)
Nu heb ik vele filmpjes gekeken en sinds het begin gaat me dit eigenlijk goed af. Echter merk ik dat er toch een soort vlies achter blijft? Dit zie ik ook op de filmpjes terug. Deze kan ik niet geheel verwijderen omdat het heel erg vast zit. Na een 3-2-1 sessie is die aardig taai en kan je dit niet eten. Nu heb ik gisteren toch een poging gedaan om deze te verwijderen en het vlees komt dan behoorlijk gehavend geheel bloot te liggen.
Mijn vraag is dus hoe het er bij jullie uit ziet. Trek je werkelijk alles eraf zodat je aan twee zijdes vlees hebt? Of blijft er altijd een soort vlies achter?
Ter voorbeeld hoe de ribbels er na het ontvliezen bij mij uitzien. (Persoon op de foto heeft het vlies al verwijderd)