BasBQ
Beef en Steak

Onderhoud Kamado

haagsebluf

Sprokkelaar
Berichten
29
Gisteren de Q aangestoken voor een lekker hele beenham en dacht daarna even de Q op te stoken naar de 400 graden om hem eens lekker schoon te branden.
Dat is inderdaad gelukt ziet er echt weer uit als nieuw maar ..... tot mijn verbazing vanmorgen zag ik dat mijn vilt gekrompen is en er onder en boven op de naad een stuk van ongeveer 3 cm zonder vilt zit. Dus vandaag contact gehad met leverancier omdat ik vandaag spareribs op het menu heb staan. Is tie toevallig vandaag op Scheveningen en kan ik het vilt daar ophalen.
 
Kan je mooi spareribs op je schone Q maken vandaag
Wat zei de leverancier van het krimpen?
 
Het schijnt zo te horen.
Als je bv pizzasteen vaak gebruikt is dat ook niet bevorderlijk voor je vilt ivm hoge temperatuur.
Vandaag toch maar geen ribs op het menu.
 
Terug
Bovenaan Onderaan