BasBQ
Beef en Steak

Oklahoma Onderhoud / BBQ onderhoud

 
 

wtavaneijsden

Kooltjesharker
Berichten
218
Ben benieuwd hoe men hun materiaal onderhoud. Heb pas een oklahoma Vertical smoker deze met eerste opstart in de olie gezet Die door hun geleverd word. En vandaag voor het eerst weer. Het roest zat er al aardig op de stookruimte.  Vandaag even opgeborsteld en weer warm gestookt en bij het afkoelen nu opnieuw in de olie gezet. uiteraard eerst alle as uit gezogen. De roosters heb ik heet op geborsteld en alle resten verwijderd maar deze ga ik verder niet ontvetten. de opvangbak wel die moet ik echt schoonmaken anders staat zo de schimmel erin.

Maar hoe doen jullie dat. Hoe hou je het knap. want ik heb het idee dat hij zo snel van me wegloopt.

Hij staat buiten onder een zeil.
 
9e53234a516fc2df169e3c8e607a4bad.jpg


Zo in de zuivere gekookte lijn olie
 
Terug
Bovenaan Onderaan