K
Kristof
Gast
ik heb nu al een aantal weken een oklahoma bbq en heb er al enkele keren mee aan de slag gegaan
maar dit is verdorie niet simpel ( vind ik toch )
nu was mijn vraag met wat steken jullie de stookkamer in gang
ik bedoel ik heb de eerste maal met houtskool gedan maar dit was niet echt een succes vlees was voor de vuilbak :-(
2de maal bodem met coco's briketten gevuld en nadien houtblokken op gedaan viel wel mee dit maar niet echt naar onze zin
3de maal met aanmaakhout in gang gestoken en nadien blokken hout toegevoegt dit nu al een 2 tal keer zo gedaan en dit lukt dan wel
hoe doen jullie dit ????
Dan krijg ik mijn ketel waar het vlees ligt niet volledig warm !!!!!! aan de opening van de stookkamer naar de andere kamer waar het vlees ligt daar is het HEET en aan de andere kant van de kamer kun je je hand gerust op de grill leggen is dit normaal ??
zoniet hoe losse jullie dit op ?!!
mvg Kristof
maar dit is verdorie niet simpel ( vind ik toch )
nu was mijn vraag met wat steken jullie de stookkamer in gang
ik bedoel ik heb de eerste maal met houtskool gedan maar dit was niet echt een succes vlees was voor de vuilbak :-(
2de maal bodem met coco's briketten gevuld en nadien houtblokken op gedaan viel wel mee dit maar niet echt naar onze zin
3de maal met aanmaakhout in gang gestoken en nadien blokken hout toegevoegt dit nu al een 2 tal keer zo gedaan en dit lukt dan wel
hoe doen jullie dit ????
Dan krijg ik mijn ketel waar het vlees ligt niet volledig warm !!!!!! aan de opening van de stookkamer naar de andere kamer waar het vlees ligt daar is het HEET en aan de andere kant van de kamer kun je je hand gerust op de grill leggen is dit normaal ??
zoniet hoe losse jullie dit op ?!!
mvg Kristof