Beef en Steak

Oink Oink, we are the Champignons

 
 

TraegerTinus

Gemarineerd
Berichten
1.162
1000029825.jpg

Goedemiddag,
Lang geleden dat ik wat postte, wel blijven bbqen hoor en hier altijd inspiratie opdoen natuurijk.
Even voor de F1 wat lekkers voorbereid.
Pinwheel burgers, na het kijken van een filmpje van NasQ.

En wat gevulde champignons.

Ik heb varkens gehakt gebruikt (kaufland) wat mij opviel is dat het veeel minder vettig is dan varkens gehakt hier uit de supermarkt.
1000029826.jpg
1000029836.jpg

2 plakken ontbijtspek, hamburger kruiden en wat geraspte cheddar.
Na het rollen, prikker er door nog wat gyros kruiden. Waarom? Gewoon, leek me een goed idee.

1000029827.jpg
1000029828.jpg
1000029829.jpg
1000029835.jpg
na de race indirect op het ei.

Wordt vervolgd

Deel 2.
Ei op een 160/170 graden gezet.
Half direct en half indirect.
1000029869.jpg
1000029870.jpg

Eerst even de burgers op directe deel gietijzer en de champignons indirect.
Skillet rode uit (met scheut sojasaus en roomboter, en pufje SPG) op directe deel en daarna indirect.
1000029874.jpg

Burgers weer van direct naar indirect na een mooi streepje en op temperatuur laten komen 68/70 graden.

Daarna broodje doormidden, likje mayonaise erop en gegrild.
Bouwen maar.
1000029879.jpg
1000029882.jpg

Gebakken uien op de burgers en plukje cheddar erop laten smelten.

Errug lekker mag ik wel zeggen, voor herhaling vatbaar.

1000029884.jpg

Champignons ook prima gelukt.
Beetje flauw waren ze wel.
Ik deed pas kruiden op het gehakt voordat ik de burgers ging rollen.
Er zat dus niet veel kruiden in het gehakt zelf....
Mooi excuus om nog eens te proberen.

Wij hebben heerlijk gegeten, maar jullie vast ook.

Op naar de volgende.
 
Laatst bewerkt:
Ik zie het al, ik kom bij jou F1 kijken 😁. Laat je nog weten of ze goed zijn gelukt?
 
Klaar voor vandaag, het was een succes
 
Grappig, "Grind Hog Pinwheels" ziet er goed uit.
 
Dit gaat op mn to do list.... die is inmiddels wel heel lang geworden..
 
Terug
Bovenaan Onderaan