BasBQ
Beef en Steak

OHK Bacon 'n Mozzarella Burger

Q-Guru

Tondelzoeker
Berichten
13
Ingredi?nten voor 4 burgers:

? 500g gemengd gehakt
? Ontbijtspek
? 2 milde rode pepers
? 65g geraspte mozzarella
? 1tl zout
? 1tl peper
? 2t paprikapoeder

Bereiding:

Snij de rode peper fijn en meng met het gehakt met de mozzarella, het zout, de peper en de paprikapoeder.
burger.jpg


Verdeel het gehaktmengsel in 4 porties en vorm (al dan niet met een hamburgerpers) burgers.
IMG_0926.jpg


Laat de burgers nu een uurtje onafgedekt opstijven in de ijskast staan. Maak de barbecue klaar voor direct grillen. Na een uurtje neem je de hambugers uit de ijskast en vlecht je er het ontbijtspek omheen.
IMG_0929.jpg


Grill de burgers 4 ? 5 minuten aan elke kant onder een gesloten deksel tot ze een kerntemperatuur hebben van 61 graden. Haal de burgers van het vuur en laat ze nog enkele minuten rusten in aluminiumfolie.
IMG_0933.jpg


 

Ridevi71

BBQ Junkie
 
 
 
 
 
Berichten
6.878
Wauw!
Heb nog een restje gekruid gehakt over.
Nu weet ik wat er mee gaat gebeuren  :D
 

Jet

Gemarineerd
 
 
 
 
 
Berichten
1.361
Die laatste foto, wat een zeer smakelijke foto is dat :D i love it
 
Bovenaan Onderaan