Beef en Steak

offset smoker

ja dat dacht ik dus ook.
eerst oefenen en kijken hoe de mensen er op reageren
 
OK, er zit een kolenrooster in je firebox, dat is prima. Je zou er aan kunnen denken om een aantal platen in de rookkamer te leggen, die dan hoger dan de inlaat zitten, beginnen met een brede en naar het eind toe smallere, op die manier verdeel je de warmte beter door de rookkamer en heb je niet dat het naast de firebox heel heet is en aan het eind een stuk koeler.

Door het bewegende rooster kun je niet je schoorsteentje verlengen in je rookkamer, anders had dat ook weer gescheeld.
 
ja dat is een goede tip dennis
 
o ja, ik was ook gewoon van plan om op brikketen te gaan stoken en dan af en toe wat rookhout er op.
Alleen ff kijken hoe grof het rooster is ander maak ik er wel een bak voor
 
Ik heb alleen ervaring met een grote offset smoker maar Hout werkt hier veel beter dan kolen of briketten.
Maar ik kan me voorstellen dat dit met een kleiner oppervlak toch anders is. De verhouding vuurbox\kamer is anders
 
Hij is binnen :)
alleen nog eventjes in elkaar zetten. Zal een leuke klus worden.
 
Ben nieuwsgierig, laat eens weten wat je er van vind na een proefsessie
 
ja zal ik doen.
Eerst even in elkaar zetten en dan proef draaien ( zonder vlees hoor).
Ben benieuwd hoe zo'n smoker werkt.
 
Meteen vet maken de binnenkant! Ik zeg speklapjes :) en crisco op de buitenkant.
 
Maareh.......David ?
Je zei net dat je klanten voor de 2e x terug kwamen.

Dan worden wij ook enthousiast  ;)

Wat wij willen zien zijn natuurlijk.................fotoooooo's  :D

Mac
 
Terug
Bovenaan Onderaan