Beef en Steak

offset smoker vs kamado

  • Onderwerp starter Onderwerp starter Rogert
  • Startdatum Startdatum
R

Rogert

Gast
Beste mede-bbq-ers ik lees vaak dat een offset bbq-smoker veel werk geeft en veel kolen vreet. Geldt dat ook voor een kwalitatief goeie offset met +6mm dik staal? Hoe verhoudt de vereiste vaardigheid en kolengebruik van zo'n goeie offset-unit zich tot bv een kamado?
 
Offset: geen idee.
Kamado: extreem simpel, extreem stabiel, extreem zuinig (en eerlijk is eerlijk, een echte is dan ook echt aan de prijs :D )
 
SilverFox zei:
Offset: geen idee.
Kamado: extreem simpel, extreem stabiel, extreem zuinig (en eerlijk is eerlijk, een echte is dan ook echt aan de prijs :D )

Nou de kogel is door de kerk, vanmiddag een Primo oval large 300 voor een scherpe prijs op de kop getikt en afgehaald. Binnenkort de eerste workshop maar voor die tijd is hij al zeker aangeweest  :P
 
Rogert zei:
Nou de kogel is door de kerk, vanmiddag een Primo oval large 300 voor een scherpe prijs op de kop getikt en afgehaald. Binnenkort de eerste workshop maar voor die tijd is hij al zeker aangeweest  :P

Mooie aanwinst. Top BBQ.  :D :D
 
:P zal spoedig wat smakelijke plaatjes van het eindresultaat plaatsen
 
mooie aanwinst
 
Dus je hebt er gewoon een hele dag heel goed over nagedacht? 😀
Doe je goed! Veel plezier ermee!
 
Leuk speeltje! Veel plezier ermee!
 
Terug
Bovenaan Onderaan