BasBQ
Beef en Steak

offset smoker on a budget

meinonA

Kooltjesharker
Berichten
229
Misschien een gek idee, stel dat je een brandbare laag aan de binnenkant aanbrengt en dan een cementachtige laag aanbrengen? Zodra je die brandbare laag wegbrand heb je in feite een losse cement laag in je gastank waardoor ik verwachtte dat het geen effect heeft op je expansie.
 

Ghost

Pitmaster
 
 
 
Berichten
673
Neem eens contact met vuurvast.be
Dat is een bedrijf in mijn buurt die vuur vaste stenen op maat maken.
Daar kan je ook een droge mix kopen voor het maken van een soort mortel.
Als die dan droog is heb je een steen op maat. Ik heb zo een nieuwe bodem in mijn hout kachel gemaakt.
 

Ramon

Tondelzoeker
Berichten
17
Nu met deur en scharnieren.
in de volgende stap komt de smokebox met schoorsteen er weer op.

20230125_214314.jpg
20230125_214322.jpg
20230125_214351.jpg
20230125_214430.jpg
 

Ghost

Pitmaster
 
 
 
Berichten
673
Ziet er mooi uit.
Ga je nog spatborden over de banden maken?
Worden anders misschien te warmšŸ’”
 

Ramon

Tondelzoeker
Berichten
17
Hoe zit het eigenlijk met die stickers hier op het forum. Ik heb in het verleden nog al wat gerechten klaar gemaakt op mijn (ook) zelf gemaakte rvs kamado.
Kan ik die stickers ook met terugwerkende kracht verdienen?
 

Ewald

Administrator
Forumleiding
 
 
 
 
Berichten
4.584
Hoe zit het eigenlijk met die stickers hier op het forum. Ik heb in het verleden nog al wat gerechten klaar gemaakt op mijn (ook) zelf gemaakte rvs kamado.
Kan ik die stickers ook met terugwerkende kracht verdienen?
In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst.
Gewoon lekker opnieuw maken op je offset als hij klaar is.
Prachtige maiden runs, toch?
 
Bovenaan Onderaan