Ik zag ze afgelopen weken al een aantal keer voorbij komen op het forum en had er nog een in de vriezer liggen.
Na het verslag gisteren van Richard moest ik het vandaag ook proberen.


De WSM opgestookt naar 110 graden en toen deze op temp was het oerhammetje erop met een blokje kersenhout.
Na drie uur roken het hammetje ingepakt met wat roomboter, suiker en honing.

Vervolgens nog 2 uurtjes doorgaren en daarna met wat bbq saus de laatste stage.

Het eindresultaat was geweldig! Wat een heerlijk stukje vlees.

Na het verslag gisteren van Richard moest ik het vandaag ook proberen.



De WSM opgestookt naar 110 graden en toen deze op temp was het oerhammetje erop met een blokje kersenhout.
Na drie uur roken het hammetje ingepakt met wat roomboter, suiker en honing.

Vervolgens nog 2 uurtjes doorgaren en daarna met wat bbq saus de laatste stage.

Het eindresultaat was geweldig! Wat een heerlijk stukje vlees.
