BasBQ
Beef en Steak

Oerhammetje

 
 
 

smeinkie

Pitmaster
Berichten
615
Ik zag ze afgelopen weken al een aantal keer voorbij komen op het forum en had er nog een in de vriezer liggen.
Na het verslag gisteren van Richard moest ik het vandaag ook proberen.  :D :D



De WSM opgestookt naar 110 graden en toen deze op temp was het oerhammetje erop met een blokje kersenhout.

Na drie uur roken het hammetje ingepakt met wat roomboter, suiker en honing.



Vervolgens nog 2 uurtjes doorgaren en daarna met wat bbq saus de laatste stage.



Het eindresultaat was geweldig! Wat een heerlijk stukje vlees.

 
Zoo die zijn lekker he... water loopt me weer in de mond...
 
Lekker hoor
 
Ook weer zo lekker!
 
Wow, ziet er smakelijk uit!
Ken het niet, dus even snel online gekeken, maar kost niets... snel bestellen :D
 
Echt een hit voor 2017. Mooie aanpak ook met de extra suiker in de folie. Neem ik mee voor mijn 1e keer.
 
Vandaag dit recept ook gevolgd
39397e825a592e5a956f14a6cb45d2d3.jpg
 
Wou ze eerst ook gaan maken , maar we kwamen toch uit op spareribs het ziet er wel heel lekker uit zeg


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Lekker hoor!
 
Terug
Bovenaan Onderaan