- Berichten
- 227
Van de week maar eens sparibs gemarineerd in plek van in de rub gezet.
In de vijzel:
2 tenen knoflook
2 stengel citroengras
6 lente uitjes
2 el geraspte gember
1 tl zeezout
2 el bruine suiker
1 tl gemalen zwarte peper
2 tl smoked paprikapoeder
1 tl mosterd
1 tl limoensap
1 tl honing
2 el olijfolie
Lekker e ribbetjes royaal in smeren
2 daagjes in de koeling en dan 3-1-1 op de q met wat appelhout .
En dan t laatste uurtje afgelakt met een glaze op ketjap basis
In de vijzel:
2 tenen knoflook
2 stengel citroengras
6 lente uitjes
2 el geraspte gember
1 tl zeezout
2 el bruine suiker
1 tl gemalen zwarte peper
2 tl smoked paprikapoeder
1 tl mosterd
1 tl limoensap
1 tl honing
2 el olijfolie
Lekker e ribbetjes royaal in smeren
2 daagjes in de koeling en dan 3-1-1 op de q met wat appelhout .
En dan t laatste uurtje afgelakt met een glaze op ketjap basis