BasBQ
Beef en Steak

Noskos classic spareribs & varkensbuik

Wat een schitterend gezicht zo'n machtig rooster vol!
 
smokert zei:
Gisteren 10kg sessie gedaan, de WSM was volledig bemand met vlees.
En na 6 uur roken het onderstaande resultaat, wederom geslaagd.  :)

Ziet er super lekker uit.
Vraagje: ik wil morgen 10kg baby back ribs bestellen voor as Vrijdag.
Hier moeten 11 mensen (inclusief 2 kinderen) van eten. Dat zal toch wel genoeg zijn ?
Hoeveel mensen had jij op bezoek voor die 10 kilo?
En je schrijft dat ze 6 uur op de bbq hadden gelegen, waren dat buik spareribs ?
Heb jij ze niet ingepakt in folie?
 
Ik had 8 personen die kwamen eten, er bleven 3 strengen over van de totaal 13, dus voor jouw situatie moet het genoeg zijn.
Het waren buikspareribs, maar ik heb niet de standaard 3-2-1 methode gedaan waar je 2 uur lang de spareribs met appelsap in aluminium folie rookt, maar volledig dit recept gevolgd inclusief de zelfgemaakte saus http://www.bbq-nl.com/2007/05/noskos-classic-spareribs.html en dit resulteert in een super lekker spareribs met een lekkere bite.
 
smokert zei:
Ik had 8 personen die kwamen eten, er bleven 3 strengen over van de totaal 13, dus voor jouw situatie moet het genoeg zijn.
Het waren buikspareribs, maar ik heb niet de standaard 3-2-1 methode gedaan waar je 2 uur lang de spareribs met appelsap in aluminium folie rookt, maar volledig dit recept gevolgd inclusief de zelfgemaakte saus http://www.bbq-nl.com/2007/05/noskos-classic-spareribs.html en dit resulteert in een super lekker spareribs met een lekkere bite.

Bedankt Smokert voor je reactie.
Ik ga voor de baby back rips, die hebben minder lang nodig op de Q.
Heb je toch nog 3 stuks die je later kunt opeten... :)
 
Tom Hendriks zei:
smokert zei:
Ik had 8 personen die kwamen eten, er bleven 3 strengen over van de totaal 13, dus voor jouw situatie moet het genoeg zijn.
Het waren buikspareribs, maar ik heb niet de standaard 3-2-1 methode gedaan waar je 2 uur lang de spareribs met appelsap in aluminium folie rookt, maar volledig dit recept gevolgd inclusief de zelfgemaakte saus http://www.bbq-nl.com/2007/05/noskos-classic-spareribs.html en dit resulteert in een super lekker spareribs met een lekkere bite.

Bedankt Smokert voor je reactie.
Ik ga voor de baby back rips, die hebben minder lang nodig op de Q.
Heb je toch nog 3 stuks die je later kunt opeten... :)

Succes gaat helemaal goed komen denk ik.  :D
 
Ron zei:
Ziet er bijzonder smakelijk uit, ribs behoren nog niet tot mijn repertoire, zal het snel eens gaan proberen.

Het is echte de moeite waard, alleen moet je dit wel met je handen eten.
Hoe komen jullie trouwens aan die icoontjes bij jullie account welke vleessoort jullie hebben geBBQed?
 
Terug
Bovenaan Onderaan