Beef en Steak

nieuwe koekenbakker

RednasV

Tondelzoeker
Berichten
4
ola mensen,
hier een nieuwe koekenbakker, alhoewel het de bedoeling natuurlijk is om vlees te bakken ;)
44 jaar, 👨 , omgeving Rotjeknor en 0 (nul ja ) ervaring met het bbq'en , behalve dan de bekende hockypucks en verbrandde sate's
recent voor weinig een weber via marktplaats aangeschaft (Touch one volgens mij) omdat mijn oude bbq echt op was
na een dag poetsen en schrobben zag hij er een beetje toonbaar uit.
voor nu alleen gebruikt om een worstje en wat burgers etc op te bakken
maar met de info van het www al wel een beter resultaat dan voorheen.
het gebruik van een thermometer en wat meer aandacht (en wat minder bier tijdens het bakken) werpt in ieder geval zijn vruchten af.
de bedoeling is om eens te beginnen met wat "simpels" dwz een kippie met een blik bier in zijn achterste en natuurlijk wat spare ribs.
de spullen heb ik, maar ben wat huiverig om te beginnen, dus ga ik eerst nog eens wat rondlezen op het forum dan moet het goed komen.
 
Welkom! Niets leuker dan van 0 beginnen met een hobby en lekker experimenteren
 
Haha, leuk.
Nou dan zit je hier wel goed.
Heel veel plezier hier.
 
Welkom. Succes met je Weber.
Neem aan dat het niet mijn Q-tje is uit mijn studentijd in R'knor.
 
Welkom bij het genootschap.
Rustig doorgaan met kijken en lezen en stapje voor stapje steeds verder
 
welkom hier
gaat helemaal goed komen. ook ons is het (een beetje) gelukt 😅
 
Hoi RednasV,
welkom bij het Genootschap.
Als je huiverig bent om te beginnen zou je ook eerst een droge run kunnen doen.
De ketel stoken zonder vlees, als je hem dan 2 uur stabiel op 180 graden kunt houden ben je klaar voor je eerste BCC.
Stapje voor stapje dus;)
 
Hoi, welkom bij de club als je wat langer mee leest zal je zien dat behalve het vlees bakken wat je voor ogen hebt er veel meer kan met je BBQ o.a. groenten bereiden allerlei vormen van taartjes bakken enfin heel veel lekkere dingen klaar maken (had ik eerder ook niet gedacht) maar het wordt steeds leuker.
Heel veel plezier bij het genootschap en laat vooral de plaatjes zien van je bak en kooksels.:)
 
thx all,
zodra ik wat ga proberen zal ik fotos maken en plaatsen (tenzij het finaal mislukt natuurlijk, dan horen jullie me niet ;) )

Hoi RednasV,
welkom bij het Genootschap.
Als je huiverig bent om te beginnen zou je ook eerst een droge run kunnen doen.
De ketel stoken zonder vlees, als je hem dan 2 uur stabiel op 180 graden kunt houden ben je klaar voor je eerste BCC.
Stapje voor stapje dus;)

heb hier inderdaad aan gedacht, maarja als hij dan toch aan staat vind ik het zonde om er geen vlees oid op te leggen 😬
 
Terug
Bovenaan Onderaan