ola mensen,
hier een nieuwe koekenbakker, alhoewel het de bedoeling natuurlijk is om vlees te bakken
44 jaar, , omgeving Rotjeknor en 0 (nul ja ) ervaring met het bbq'en , behalve dan de bekende hockypucks en verbrandde sate's
recent voor weinig een weber via marktplaats aangeschaft (Touch one volgens mij) omdat mijn oude bbq echt op was
na een dag poetsen en schrobben zag hij er een beetje toonbaar uit.
voor nu alleen gebruikt om een worstje en wat burgers etc op te bakken
maar met de info van het www al wel een beter resultaat dan voorheen.
het gebruik van een thermometer en wat meer aandacht (en wat minder bier tijdens het bakken) werpt in ieder geval zijn vruchten af.
de bedoeling is om eens te beginnen met wat "simpels" dwz een kippie met een blik bier in zijn achterste en natuurlijk wat spare ribs.
de spullen heb ik, maar ben wat huiverig om te beginnen, dus ga ik eerst nog eens wat rondlezen op het forum dan moet het goed komen.
hier een nieuwe koekenbakker, alhoewel het de bedoeling natuurlijk is om vlees te bakken
44 jaar, , omgeving Rotjeknor en 0 (nul ja ) ervaring met het bbq'en , behalve dan de bekende hockypucks en verbrandde sate's
recent voor weinig een weber via marktplaats aangeschaft (Touch one volgens mij) omdat mijn oude bbq echt op was
na een dag poetsen en schrobben zag hij er een beetje toonbaar uit.
voor nu alleen gebruikt om een worstje en wat burgers etc op te bakken
maar met de info van het www al wel een beter resultaat dan voorheen.
het gebruik van een thermometer en wat meer aandacht (en wat minder bier tijdens het bakken) werpt in ieder geval zijn vruchten af.
de bedoeling is om eens te beginnen met wat "simpels" dwz een kippie met een blik bier in zijn achterste en natuurlijk wat spare ribs.
de spullen heb ik, maar ben wat huiverig om te beginnen, dus ga ik eerst nog eens wat rondlezen op het forum dan moet het goed komen.