Hallo allemaal,
Nu ik (helaas) als zzp'er wat te veel vrije tijd heb door de corona crisis, toch maar besloten om er maar het beste te van maken en eens wat tijd te besteden aan slow cooking.
Nog nooit gedaan, maar ik had nog een Weber compact 47cm staan naast een gas-bbq die we vorig jaar veel gebruikten om even snel buiten wat eten klaar te maken.
Afijn, afgelopen weekend was het zover, een fijne beenham en een spararib van de slager. Wat tips van vrienden en het internet.
Zelf rub's en sausjes maken.. leuk hoor.
Ik had het niet verwacht, maar beide gerechten echt top gelukt.
Je snapt 'm al ... dat smaakt naar meer.
Dus hier maar eens aangemeld om eens wat rond te neuzen.
1. nieuwe gerechten + tips & tricks
2. ideeen opdoen voor het maken van een buitenkeuken waar ik de weber in kan verwerken + een werkplekje.
Nu ik (helaas) als zzp'er wat te veel vrije tijd heb door de corona crisis, toch maar besloten om er maar het beste te van maken en eens wat tijd te besteden aan slow cooking.
Nog nooit gedaan, maar ik had nog een Weber compact 47cm staan naast een gas-bbq die we vorig jaar veel gebruikten om even snel buiten wat eten klaar te maken.
Afijn, afgelopen weekend was het zover, een fijne beenham en een spararib van de slager. Wat tips van vrienden en het internet.
Zelf rub's en sausjes maken.. leuk hoor.
Ik had het niet verwacht, maar beide gerechten echt top gelukt.
Je snapt 'm al ... dat smaakt naar meer.
Dus hier maar eens aangemeld om eens wat rond te neuzen.
1. nieuwe gerechten + tips & tricks
2. ideeen opdoen voor het maken van een buitenkeuken waar ik de weber in kan verwerken + een werkplekje.
