Hallo allemaal,
Ik ben Orlando en nieuw op het forum. Een lange tijd had ik mijn zinnen gezet op een Kamado, maar vrouwlief vond dat eerst de achtertuin grondig aangepakt moest worden
Naar dat ik 8 kub grond verplaatst had, de vlonders, tuinhuis, buitenkeuken/werkblad, en beplanting gedaan had. Mocht ik gaan piekeren over welke kamado.
Voor mij was dat de Basterd of de Monolith. Het is de Basterd urban large geworden. Deze heb ik net voor de kerst aangeschaft.
Ik mag in mijn vrije tijd graag koken, met name Indiase/Aziatische en Mexicaanse keuken.
Mijn eerste gerecht van de kamado was pulled pork met een Mexicaanse rub. Hij was super mals, maar veel te weinig rub gebruikt, maar voor op een burritos was dit oke. Volgende keer beter.
Ik hoop hier veel tips en tricks te leren en natuurlijk lekker gerechten opdoen.
May the Smoke be with you
Ik ben Orlando en nieuw op het forum. Een lange tijd had ik mijn zinnen gezet op een Kamado, maar vrouwlief vond dat eerst de achtertuin grondig aangepakt moest worden

Naar dat ik 8 kub grond verplaatst had, de vlonders, tuinhuis, buitenkeuken/werkblad, en beplanting gedaan had. Mocht ik gaan piekeren over welke kamado.
Voor mij was dat de Basterd of de Monolith. Het is de Basterd urban large geworden. Deze heb ik net voor de kerst aangeschaft.
Ik mag in mijn vrije tijd graag koken, met name Indiase/Aziatische en Mexicaanse keuken.
Mijn eerste gerecht van de kamado was pulled pork met een Mexicaanse rub. Hij was super mals, maar veel te weinig rub gebruikt, maar voor op een burritos was dit oke. Volgende keer beter.
Ik hoop hier veel tips en tricks te leren en natuurlijk lekker gerechten opdoen.
May the Smoke be with you
