- Berichten
- 37
Ha allen,
Vandaag aangemeld bij dit forum, na een aantal keer een paar draadjes te hebben gelezen.
Sinds een jaar of 2 ben ik bezig met het bereiden van vleesgerechten op de bbq die wat anders vragen dan het aanbranden vd buitenkant.
Dit doe ik op een weber 47 cm, niet de meest ideale bbq, maar het doet het werk voorlopig nog goed!
Afgelopen zondag nog kalfswangen gedaan. 3 uur met hickory chunks, daarna nog 3 kwartier ingepakt met boter en bruine basterdsuiker( naar recept van Noskos).
Geen foto’s van het eindresultaat helaas
Wel een vraag: ik kreeg een minimale rookkring terwijl ik best flink gerookt had dacht ik(3 chunks), misschien nog tips om een mooie rookkring te krijgen?
Ik hoop nog veel te leren en ook te genieten van de mooie ideeen op dit forum!
Vandaag aangemeld bij dit forum, na een aantal keer een paar draadjes te hebben gelezen.
Sinds een jaar of 2 ben ik bezig met het bereiden van vleesgerechten op de bbq die wat anders vragen dan het aanbranden vd buitenkant.
Dit doe ik op een weber 47 cm, niet de meest ideale bbq, maar het doet het werk voorlopig nog goed!
Afgelopen zondag nog kalfswangen gedaan. 3 uur met hickory chunks, daarna nog 3 kwartier ingepakt met boter en bruine basterdsuiker( naar recept van Noskos).
Geen foto’s van het eindresultaat helaas

Wel een vraag: ik kreeg een minimale rookkring terwijl ik best flink gerookt had dacht ik(3 chunks), misschien nog tips om een mooie rookkring te krijgen?
Ik hoop nog veel te leren en ook te genieten van de mooie ideeen op dit forum!