hallo allemaal,
dankzij mijn collega kwam ik bij het BBQ genootschap uit. Merci René ;-)
Ik ben net gestart met het serieuzere bbq werk. Heb een houtkachel als bbq wat nog best een uitdaging is om daarin de temperatuur goed in te regelen. In de kachel kan ik op 2 niveau's (wat hoger en wat lager) vlees bereiden. Voor vlees werk ik met kolen of soms met een combi kolen met hout. Pizza's bak ik echt op hout en dat lukt al vrij aardig. Soms gaan er nog wat dingen fout dus vandaar dat ik hier ook op zoek zal gaan naar tips en truc's. Alvast bedankt
dankzij mijn collega kwam ik bij het BBQ genootschap uit. Merci René ;-)
Ik ben net gestart met het serieuzere bbq werk. Heb een houtkachel als bbq wat nog best een uitdaging is om daarin de temperatuur goed in te regelen. In de kachel kan ik op 2 niveau's (wat hoger en wat lager) vlees bereiden. Voor vlees werk ik met kolen of soms met een combi kolen met hout. Pizza's bak ik echt op hout en dat lukt al vrij aardig. Soms gaan er nog wat dingen fout dus vandaar dat ik hier ook op zoek zal gaan naar tips en truc's. Alvast bedankt