Beef en Steak

nieuw lid

Edd21

Tondelzoeker
Berichten
1
hallo allemaal,
dankzij mijn collega kwam ik bij het BBQ genootschap uit. Merci René ;-)
Ik ben net gestart met het serieuzere bbq werk. Heb een houtkachel als bbq wat nog best een uitdaging is om daarin de temperatuur goed in te regelen. In de kachel kan ik op 2 niveau's (wat hoger en wat lager) vlees bereiden. Voor vlees werk ik met kolen of soms met een combi kolen met hout. Pizza's bak ik echt op hout en dat lukt al vrij aardig. Soms gaan er nog wat dingen fout dus vandaar dat ik hier ook op zoek zal gaan naar tips en truc's. Alvast bedankt (y)

DSC_0880.JPG
 
Ed, welkom. Een q variant die ik nog niet veel heb gezien. Succes
 
Back to basic! Heel erg gaaf.
Welkom. Ben benieuwd naar je creaties die je van de houtkachel af krijgt!
 
Welkom Ed, dat je omgebouwde kachel maar vaak kan gebruiken met de inspiratie die je hier op gaat doen.

Verstuurd vanaf mijn SM-A202F met Tapatalk
 
Welkom bij het genootschap

Van fouten kan je leren hè
 
Terug
Bovenaan Onderaan