Beste mensen,
Mijn naam is Rick van der Tang en ben woonachtig in 's-Gravenzande.
Al jaren heb ik veel lol in het cremeren van mijn vlees. Nadat ik 5 jaar geleden een Weber original kettle 47 cm in mijn bezit kreeg, kwam er een nieuw dimensie in mijn bbq beleving. Hiervoor had ik een gas bbq die ik ook na de komst van de Weber direct aan mijn ouders heb gegeven. Nooit meer verbrand vlees, veel meer smaak en fantastische pizza's komer er uit de Weber. Verder deed ik niks bijzonders met deze Q.
Totdat ik ineens de Weber Master-Touch 57cm in mijn vizier kreeg. Deze is nu een maand of 2 in mijn bezit en is gaat werkelijk een wereld voor me open.
Low and Slow is echt de top. Ribs en pulled pork en pulled beef lukken goed in deze Q. Nu word het voorzichtig tijd voor een uitdagende winter, en ben ik er reeds achter dat ik met de informatie die ik hier kan vergaren een mooi winter seizoen tegemoet ga.
Ik heb al genoten van een aantal posts hier binnen het genoodschap. En zodra ik een noemenswaardige ervaring heb zal ik deze zeker delen.
Groeten Rick
Mijn naam is Rick van der Tang en ben woonachtig in 's-Gravenzande.
Al jaren heb ik veel lol in het cremeren van mijn vlees. Nadat ik 5 jaar geleden een Weber original kettle 47 cm in mijn bezit kreeg, kwam er een nieuw dimensie in mijn bbq beleving. Hiervoor had ik een gas bbq die ik ook na de komst van de Weber direct aan mijn ouders heb gegeven. Nooit meer verbrand vlees, veel meer smaak en fantastische pizza's komer er uit de Weber. Verder deed ik niks bijzonders met deze Q.
Totdat ik ineens de Weber Master-Touch 57cm in mijn vizier kreeg. Deze is nu een maand of 2 in mijn bezit en is gaat werkelijk een wereld voor me open.
Low and Slow is echt de top. Ribs en pulled pork en pulled beef lukken goed in deze Q. Nu word het voorzichtig tijd voor een uitdagende winter, en ben ik er reeds achter dat ik met de informatie die ik hier kan vergaren een mooi winter seizoen tegemoet ga.
Ik heb al genoten van een aantal posts hier binnen het genoodschap. En zodra ik een noemenswaardige ervaring heb zal ik deze zeker delen.
Groeten Rick