J
jeffjager
Gast
Hallo allemaal,
mijn naam is Jeff Jager en ben actief in de wijnhandel en ben tevens chefkok op locatie.
Een van de dingen die ik het hele jaar doe is BBQ-en en dan met name Slow cooking is helemaal mijn ding.
Ik heb onlangs 2x een uds zelf gemaakt. Een verticale en een horizontale op ons 2e adres in Frankrijk.
Over Frankrijk gesproken, er wordt veel met de BBQ gedaan op het platte land maar het begrip 'roken' en 'slow cooking' is daar (nog?) niet ingeburgerd.
Ik ben ook actief op het internet om meer ontdekkingen op het gebied van slow cooking tegen te komen. Vandaar dat ik hier nu ook verschijn.
mijn naam is Jeff Jager en ben actief in de wijnhandel en ben tevens chefkok op locatie.
Een van de dingen die ik het hele jaar doe is BBQ-en en dan met name Slow cooking is helemaal mijn ding.
Ik heb onlangs 2x een uds zelf gemaakt. Een verticale en een horizontale op ons 2e adres in Frankrijk.
Over Frankrijk gesproken, er wordt veel met de BBQ gedaan op het platte land maar het begrip 'roken' en 'slow cooking' is daar (nog?) niet ingeburgerd.
Ik ben ook actief op het internet om meer ontdekkingen op het gebied van slow cooking tegen te komen. Vandaar dat ik hier nu ook verschijn.