Reindervink
Tondelzoeker
- Berichten
- 1
Hoi ik ben Arné,
Ik ben 49 jaar en kom uit de Bollenstreek, getrouwd en heb twee kinderen.
We zijn in het bezit van een Weber 57cm master touche, waar we voorheen een 47 cm hadden.
Dit naar volle tevredenheid, we maken er ook vaak gebruik van.
Echter ging het kriebelen om wat meer te bereiden, slow etc. Gaat redelijk op de master touche, alleen temperatuur is wat meer en vaker controleren.
Gisteren hebben we een mooie 3 jaar oude Smokey mountain 57 cm overgenomen, uitleg gehad rack erbij gekregen om spareribs, worst of vis aan te hangen.
En uiteraard een hoes voor om de Smokey.
Zaterdag gaan we hem inwijden thuis met spareribs, burning end en balletjes gehakt met spek erom (ben even de naam kwijt).
Heeft iemand nog een tip voor de spareribs, ik zoek een rub die niet te pittig is ivm de kids, de eerste rub die we hebben gemaakt voor de master touche is te pittig.
Ik heb erg veel zin om me naast de master touche me te gaan verdiepen in het roken van vis tot vlees etc.
Groet Arné
Ik ben 49 jaar en kom uit de Bollenstreek, getrouwd en heb twee kinderen.
We zijn in het bezit van een Weber 57cm master touche, waar we voorheen een 47 cm hadden.
Dit naar volle tevredenheid, we maken er ook vaak gebruik van.
Echter ging het kriebelen om wat meer te bereiden, slow etc. Gaat redelijk op de master touche, alleen temperatuur is wat meer en vaker controleren.
Gisteren hebben we een mooie 3 jaar oude Smokey mountain 57 cm overgenomen, uitleg gehad rack erbij gekregen om spareribs, worst of vis aan te hangen.
En uiteraard een hoes voor om de Smokey.
Zaterdag gaan we hem inwijden thuis met spareribs, burning end en balletjes gehakt met spek erom (ben even de naam kwijt).
Heeft iemand nog een tip voor de spareribs, ik zoek een rub die niet te pittig is ivm de kids, de eerste rub die we hebben gemaakt voor de master touche is te pittig.
Ik heb erg veel zin om me naast de master touche me te gaan verdiepen in het roken van vis tot vlees etc.
Groet Arné